Vaša nová kúpeľňa

V našich článkoch vám pravidelne prezentujeme veľké projekty, na ktorých pracujeme a tvoríme ich spolu s majiteľmi hotelov, penziónov či apartmánov. Tentoraz sa budeme venovať jedinečnému projektu, medzi aké sa rozhodne radí plánovanie vašej novej kúpeľne. Novostavba či prerábka vášho vysnívaného domova je veľmi dôležitá vec a zaslúži si vašu pozornosť.

Od zákazníkov dostávame veľmi veľa otázok. Odpovede na ne sme sa rozhodli zhrnúť v tomto článku. Čítajte ďalej a dozviete sa, ako prebieha celý proces tvorby a realizácie novej kúpeľne či inej miestnosti v dome alebo byte. Je dôležité povedať, že v interiérovom dizajne sa najviac venujeme kúpeľniam, ale s radosťou vám pomôžeme a poradíme aj pri iných častiach domu či bytu. Dizajnový obklad sa dnes napríklad hodí aj do obývačky, kuchyne či chodby a my vieme, ako ho správne použiť. Ak si už dnes prejdete jednotlivé kroky v tomto procese, váš projekt bude o to jednoduchší.

Ako na to?


Ak neviete, ako začať, obráťte sa na nás. Príďte k nám do showroomu Star-Dom. Dohodnite si stretnutie vopred s jedným z našich odborných poradcov alebo príďte len tak a poprezerajte si vystavené kúpeľne, materiály a komponenty. Sme si istí, že u nás nájdete kopec inšpirácie. Na našom webe v sekcii Kontakty nájdete presnú adresu nášho showroomu, telefón a mail, ktoré môžete využiť na plánovanie stretnutia.

Naši odborníci sa snažia vždy čo najviac priblížiť vašej predstave, preto budú veľmi radi, keď im v tom pomôžete. V prvom rade budeme od vás potrebovať výkres alebo náčrt miestnosti, ktorý by mal obsahovať všetky rozmery stien, výšku stropu, vzdialenosť okien a dverí od rohov miestnosti, ďalej výšky parapetu (pôdorys, nárys) a označenie rozvodov (ak už sú pevne dané). Ak je kúpeľňa v podkroví, budeme potrebovať aj rozmery stien a šikminy.

Potom vám s pomocou týchto údajov naši odborníci pripravia náhľad na vašu novú dizajnovú kúpeľňu. Okrem vizualizácie od nás dostanete aj množstvo cenných rád, ukážeme vám novinky, inšpirujeme vás a informujeme o vychytávkach, o ktorých možno neviete. Máme totiž o obkladoch, dlažbách a sanite vždy aktuálne a odborné informácie. Denne s týmto sortimentom pracujeme a neustále sa vzdelávame o nových technológiách a možnostiach ich využitia. Takto spoločne vyberieme vhodný obklad, dlažbu, sanitu aj kúpeľňový nábytok. Kladieme dôraz nielen na estetiku, ale aj praktickú stránku využitia, ktoré kráčajú ruka v ruke pri tvorbe vašej novej kúpeľne. Nechajte sa inšpirovať hotovými 3D vizualizáciami a realizáciami v našej galérii.

Keď máme od vás všetky potrebné informácie, pristúpime k tvorbe realistickej 3D vizualizácie vašej novej kúpeľne, ktorú vám hotovú odovzdáme. V tejto fáze doladíme spoločne všetky potrebné detaily a potom vám zostavíme finančný rozpočet. K objednávke dostanete naviac aj kladačský plán a technickú správu.

Potom príde čas samotnej realizácie. Nás čaká dodanie materiálu a ak si to želáte, pomôžeme vám aj s realizáciou projektu. A výsledok? Vaša nová, moderná nablýskaná kúpeľňa, ktorú si môžete začať naplno užívať. Áno, tak jednoduché to je. Preto neváhajte a ozvite sa nám, radi vás uvidíme v našom showroome v Galante.

hidden

Sme partnerom pre vaše trendové bývanie. StarDom – to sú najkrajšie kúpeľne v meste.

Showroom