Štýlové voľne stojace vane

Spomínate si na časy, kedy boli voľne stojace vane bežnou súčasťou kúpeľne? Neskôr ich nahradili sprchové kúty, ale v súčasnosti sa voľne stojace vane s veľkou pompou vrátili späť v elegantnom a nadčasovom dizajne. A pozor, nie je to len výbava priestranných kúpeľní, zaujímavé riešenia sa dajú nájsť aj pre menšie kúpeľne. A to sú modely typu Back-to-wall, o ktorých si neskôr povieme viac.

Voľne stojace vane v našej ponuke sú nielen pekné, ale i praktické a odolné. Sú odolné voči zaťaženiu vďaka použitiu konštrukcie, ktorá je stabilizovaná vrstvou živicovej zmesi. Najkvalitnejšie voľne stojace vane sú vyrobené z akrylu, ktorý im dáva niekoľko skvelých vlastností povrchu:

  • materiál je príjemný a teplý na dotyk,
  • rýchlo sa zohreje a dlho udrží teplo,
  • tlmí hluk tečúcej vody,
  • je odolný proti poškriabaniu a ľahko sa čistí,
  • nemení odtieň ani po mnohých rokoch, pretože odolá UV lúčom.

Minimalistický štýl


Obdĺžnikové samostatne stojace vane v sebe spájajú geometrické tvary a nadčasový dizajn. Vďaka ich jednoduchému tvaru zapadnú kamkoľvek, nezáleží, či je kúpeľňa moderná, alebo v štýle retro.

Vane oblých elegantných tvarov


Chcete sa cítiť ako v luxusnom hoteli? Umiestnite si voľne stojacu vaňu symetrických, harmonicky oválnych tvarov do stredu kúpeľne. Nielenže sa vám bude do nej pohodlne vstupovať z každej strany, ale dodá punc elegancie a nevšednosti.

Aj pre menšie kúpeľne


Ani tí z vás, ktorí majú malú kúpeľnu a túžia po voľne stojacej vani, sa nemusia tohto nápadu vzdávať. Modely typu Back-to-Wall sú pre vás ako stvorené. Pri tomto type vane je zadná časť pripevnená k stene tak, aby nič nezatekalo a zároveň sa zachoval jedinečný štýl voľne stojacej vane. Priestor v rohoch môžete využiť ako praktické miesto na kúpeľňové doplnky.

Pre náročnejších


Máme tiež vane z kolekcií inšpirovaných ázijskou filozofiou, ktoré sa stanú miestom na dokonalú regeneráciu. Nebudete ich chcieť opustiť! Účelne profilované, ergonomicky vyvýšené bočné hrany hladké hrany, zaoblené tvary vám vytvoria domáce SPA. Uvoľnite sa, ponorte sa do sveta harmónie a vychutnajte si pokoj duše aj tela.

Aj v obdobiach, kedy sa s našimi odborníkmi nemôžete stretnúť osobne, sú pre vás pripravení na telefónoch a e-maili. Pokojne nás preto kontaktujte a porozprávame sa o vašich možnostiach novej kúpeľne.

hidden

Sme partnerom pre vaše trendové bývanie. StarDom – to sú najkrajšie kúpeľne v meste.

Showroom