Sprchové kúty Walk-In sú čoraz populárnejšie

Sprchové kúty sú výhodným riešením najmä pre malé kúpeľne, ale ich obľúbenosť stúpa aj kvôli ich praktickosti a dizajnovému vzhľadu. Preto ich u nás v Star-Dom vrelo odporúčame aj našim zákazníkom. Azda najtrendovejšie a postupne aj čoraz viac preferované sú sprchové kúty Walk-In. Počuli ste už o nich?

So sprchovým kútom Walk-In získate maximálne možné využitie priestoru a výsledkom bude dostatočne široký priestor na sprchovanie. Elegantný a vzdušný dizajn vytvorí sklo bez rámu, ktoré určite nadchne tých z vás, ktorí si potrpia na estetickom vzhľade. Zároveň si myslíme, že praktickejšie riešenie už ani neexistuje. Navyše tieto riešenia sú mimoriadne prispôsobiteľné priestoru, do ktorého chcete kút vložiť. A ako bonus, sprchové kúty Walk-In sú celkom nenáročné na údržbu a čistenie.

Ponúkame riešenia od rôznych výrobcov, ktoré sa dajú charakterizovať ako moderný, pútavý a vysoko dizajnový štýl. Všetky tvoria voľný priestor, kde výrobcovia kladú dôraz aj na bezpečnosť, pri týchto kútoch sa totiž využíva 8 mm hrubé bezpečnostné sklo. Je napojené na rohové kovanie a na spodných hranách má upevnený ochranný profil z hliníka.

Od prevedenia vhodného do veľkého priestoru až po zástenu v industriálnom štýle, stačí sa inšpirovať a potom už len stačí zvoliť si tvar a veľkosť. Je možné si tiež objednať zástenu s prevedením “mirror efekt”. Ak neviete, ako sa so svojou kúpeľňou dispozične vysporiadať, prípadne netušíte, ktorá zástena bude pre vás tá pravá, ozvite sa nám. Naši odborníci sú tu pre vás a radi vám poradia.

hidden

Sme partnerom pre vaše trendové bývanie. StarDom – to sú najkrajšie kúpeľne v meste.

Showroom