Rýchla a jednoduchá cesta k Vašej novej kúpeľni

Každý projekt je pre nás unikátnou výzvou. V navrhovaných riešeniach zohľadňujeme individuálne potreby každého zákazníka a vytvárame pre Vás dizajn ušitý na mieru. Pri výbere novej kúpeľne vždy dbáme aj na jej funkčnosť a špecifiká prevádzkových nákladov. Vydajte sa s nami na cestu k Vašej novej kúpeľni.

1.Radi Vám poradíme


Naši odborní pracovníci v predajni Vám vždy radi poradia. Pomôžu Vám navrhnúť moderné a praktické riešenia, ako aj rôzne netradičné dizajny. Pri návrhu zohľadňujú všetky špecifiká pripravovaného riešenia, Vaše požiadavky a špecifiká daného kúpeľňového priestoru.
Navštívte náš showroom

2.Čo si treba priniesť so sebou?


Pri návrhu novej kúpeľne je dôležité priniesť si so sebou pôdorys kúpeľne, prípadne iné súvisiace podklady. Nezabudnite pritom ani všetky Vaše nápady a inšpirácie. Priveďte so sebou aj partnera alebo partnerku a spoločne s našimi odbornými pracovníkmi Vám pomôžeme vytvoriť novú kúpeľňu presne podľa Vašich predstáv.
Inšpirujte sa našimi realizáciami

3.Výber z kúpeľňového sortimentu


Naši odborní pracovníci Vám vždy ochotne poradia s výberom vhodného kúpeľňového sortimentu, obkladov, dlažieb, sanity, kúpeľňového nábytku a doplnkov. Radi Vám pomôžu vytvoriť z Vašej kúpeľne jedinečné miesto, kde sa budete cítiť príjemne a ktoré bude spĺňať všetky požadované kritériá pohodlia, bezpečnosti a hygieny.
Katalógy s kúpeľňovým sortimentom

4.Profesionálna vizualizácia novej kúpeľne je zdarma


Pri každom projekte ponúkame zákazníkom možnosť nahliadnuť do ich novej kúpeľne ešte pred jej realizáciou. Ako to dokážeme? Vytvárame pre Vás profesionálne spracované vizualizácie. Túto službu Vám poskytujeme zdarma, aby ste si dokázali čo najlepšie predstaviť, ako bude v skutočnosti vyzerať Vaša nová kúpeľňa. Vizualizácie Vás príjemne prekvapia tým, ako sa zhodujú so skutočnou realizáciou.
Pozrite si vytvorené vizualizácie a ich skutočné riešenia

5.Objednávka


Po spracovaní návrhu pre Vás vždy pripravíme aj detailný finančný rozpočet na objednaný materiál. Pri každej objednávke Vám zároveň poskytneme kladačský plán spolu s príslušnou technickou dokumentáciou.
Kontaktujte nás

6.Realizujte s profesionálmi


Ponúkame Vám možnosť využiť naše profesionálne skúsenosti s realizáciou kúpeľní. Disponujeme vyškoleným a certifikovaným tímom pracovníkov, ktorí Vám radi pomôžu s realizáciou vašej novej kúpeľne.
Pozrite si naše realizácie

7.Nová kúpeľňa


Na záver už ostáva len radosť z Vašej novej kúpeľne a naša radosť z Vašej spokojnosti. Ak uvažujete o novej kúpeľni, u nás ste na správnom mieste. Radi Vás privítame v našom kúpeľovom štúdiu, kde je pre Vás vždy pripravený ochotný personál a široký sortiment kúpeľňových zariadení, obkladov, dlažieb, sanity a iných doplnkov.
Referencie od našich zákazníkov

hidden

Sme partnerom pre vaše trendové bývanie. StarDom – to sú najkrajšie kúpeľne v meste.

Showroom