Pozrite si naživo veľkoformátové dlažby v našom showroome

Opäť sme vymysleli niečo nové pre vás, milí klienti, aby ste mali možnosť lepšie si predstaviť jednotlivé materiály u vás doma. Naša vzorkovňa si žiadala rozšírenie, a tak vznikol projekt veľkých formátov a 2 cm dlažieb v našom showroome. Veľké formáty v rozmere až 320 x 160 cm a dlažby hrubé až 2 centimetre nie sú žiadnou novinkou, teraz ich však môžete vidieť aj naživo a tak ľahšie zistiť, či sú pre vašu domácnosť tým pravým. Príďte sa pozrieť do nášho showroomu a obdivujte produkty inovatívnych technológií. Talianske značky obkladov a dlažieb ich uviedli na trh s veľkým nadšením.

Ponúkame špeciálne formáty známych talianskych značiek, ktoré sú typické všestrannosťou, originalitou a pôsobivosťou, ale aj jednoduchým využitím. Dodávajú priestorom jedinečný štýl a eleganciu. Máme dlažby od značiek Ariostea, EnergieKer a Italgraniti v dizajne prírodných farieb. Máme pre vás tip: nemusíte ich využívať len na steny a podlahu, ale dobre budú vyzerať aj ako dosky na kuchynskom stole, alebo si môžete nechať z týchto kusov materiálu vyrobiť originálny a netradičný kúpeľňový nábytok.

Výborné uplatnenie nájdu aj v záhrade. Môžete ich položiť do trávy alebo do štrku na rovný podklad, nechajte medzi nimi miesto na odtok dažďovej vody a usporiadajte ich pravidelne pre pekný efekt. Najväčšou výhodou je, že si takúto záhradnú dlažbu dokážete položiť aj sami, pretože nepotrebuje maltu, žiadne lepidlo a ani poter. Dokonca si môžete z týchto dlažieb vytvoriť celú terasu, na ktorú využijete špeciálne podpery, takzvané terče, ktoré sa dajú upevniť v rôznych výškach a tak sa dá pracovať aj s nerovným podkladom. Do vzniknutého priestoru pod dlažbou sa tiež dajú schovať káble, rúrky či hadice. Značka EnergieKer vybrala z trinástich kolekcií s rôznymi vzormi 24 odtieňov v piatich veľkostiach – od tradičných 60×60 cm až po veľké rozmery 120×60 cm. U nás uvidíte série vo vzore metalu, kameňa, cementu alebo dreva.

Vidieť naživo dlažbu s výškou nad 3 metre je zážitok, preto sme pre vás vytvorili tento projekt. Aby ste si mohli aj sami chytiť a prezrieť tieto materiály, a zároveň sa nechali inšpirovať rôznymi formami využitia tejto 2 cm hrubej dlažby.

hidden

Sme partnerom pre vaše trendové bývanie. StarDom – to sú najkrajšie kúpeľne v meste.

Showroom