Kúpeľňové doplnky sú praktickou a dizajnovou bodkou

Dlažby a sanita je to, čo najviac púta pozornosť našich zákazníkov, keď plánujú novú kúpeľňu. My im ale pripomíname, že pre doladenie funkčnosti a dizajnu sú dôležité aj rôzne kúpeľňové doplnky. Ich príjemný dizajn a zároveň využiteľnosť môže byť tou správnou čerešničkou na torte vašej kúpeľne. A vzhľadom na to, že sme v poslednom období aj sami zaznamenali zvýšený záujem o tieto prvky, ozhodli sme sa vám ich trocha priblížiť v sekcii kúpeľňových doplnkov.

Vyberte si zo širokého portfólia produktov


Čo patrí medzi kúpeľňové doplnky? Sú to všetky tie prvky, ktoré vám svojou funkčnosťou zabezpečia každodenný komfort pri používaní. Niekedy si ich ani nevšimnete, no ak by chýbali, skôr či neskôr by ste to zistili. Nemali by pôsobiť rušivo, ale do už vytvoreného dizajnu kúpeľne by mali zapadať svojím spracovaním a novotou. Určite ste už videli super novú kúpeľňu, kde dojem kazila stará vylezená WC kefa alebo rozkývaný držiak na toaletný papier. Práve preto je dobré im čas od času venovať pozornosť a vymeniť ich za nové, funkčnejšie.

Najznámejšie doplnky sú WC súpravy (držiak a WC kefa), držiak toaletného papiera, k umývadlám patria mydelničky, zásobníky na mydlo, bežné sú dnes už i poháre na zubné kefky a iné doplnky dentálnej hygieny, alebo na naberanie vody. Umývadlo by mali dopĺňať držiaky alebo vešiaky na malé uteráčiky, prípadne madla na zavesenie. Odporúčame tiež dostatočné množstvo doplnkových vešiakov na uteráky. Tak aby každý člen rodiny mal svoje miesto na uterák, o ktoré sa nemusí s nikým deliť.

Medzi takzvané sekundárne doplnky zaraďujeme napríklad jednoduché poličky, prípadne košíky na uskladnenie drobností. Pre mnohé dámy je dnes už samozrejmosťou aj kozmetické zrkadlo s dodatočným osvetlením. Možno to znie ako banalita, no najmä ráno môže byť veľmi praktickým pomocníkom pri líčení, preto aj túto pomôcku radi navrhujeme do našich kúpeľní.

Ďalej tu máme menej bežné doplnky, ako je napríklad stierka na orosené zrkadlo a sklenenú stenu sprchového kútu. Aj tie sa však stávajú čoraz viac využívanými pomocníkmi, pretože sú nesmierne užitočné a uľahčujú servis kúpeľne. Môžete si vybrať tiež nenápadný malý odpadkový kôš, prípadne praktickú samonavíjaciu šnúru na prádlo.

Technické parametre kúpeľňových doplnkov


Povrchové materiály doplnkov sú rôzne a nedá sa povedať, že by existovalo jediné najlepšie riešenie. Záleží aj od vašich preferencií a dizajnu, či si zvolíte chrómový povrch, alebo nerez, mliečne alebo priesvitné sklo. Všetky tieto materiály sú stále moderné, v posledných rokoch sa k nim pridala aj extravagantná čierna, ako aj kombinácia čiernej a bielej. Pri vysoko dizajnových a netradičných kúpeľniach vyberáme klientom doplnky presne na mieru danému riešeniu.

Dôležité je však upevnenie doplnkov. Vždy odporúčame vrámci obkladov upevnenie pomocou navŕtania do steny. Ide o najtrvácnejšie a bezpečné riešenie. Ak však vŕtanie z akéhokoľvek dôvodu možné nie je, doplnky sa dajú prilepiť. Tu ale dôrazne odporúčame vsadiť na overené lepiace zmesi, keďže kúpeľne sú často miestom s vlhkým a agresívnym prostredím. Oplatí sa investovať pár eur naviac do kvality, čo sa vám v budúcnosti vráti na odolnom a pohodlnom riešení.

V poslednom období sú u nás populárne dávkovače dezinfekčných gélov, a tak vám na záver tohto článku ponúkame fotogalériu týchto kúpeľňových doplnkov. Praktické sú známe mechanizmy „pumpičky“ podobnej dávkovačom na tekuté mydlo. Vo firemných priestoroch, väčších objektoch a na verejných priestoroch sa zídu dávkovače s väčším objemom, minimálne litrové. V našom portfóliu nájdete tiež dávkovače na senzor, ktorý dávkuje automaticky pri podložení dlane, bez dotyku s plochou.

Neváhajte sa nám ozvať, ak v tomto náročnom vírusovom období potrebujete zásobníky na dezinfekčný gél. Sme tu pre vás aj pri výbere akýchkoľvek iných kúpeľňových doplnkov, ktoré je najlepšie vidieť naživo. Preto nás pokojne navštívte v našom showroome v Galante, kde vám poradia priamo naši skúsení predajcovia. Nájdete u nás všetky praktické a estetické riešenia nielen pre osobnú hygienu.

hidden

Sme partnerom pre vaše trendové bývanie. StarDom – to sú najkrajšie kúpeľne v meste.

Showroom