Kúpeľne ušité na mieru aj tým najnáročnejším zákazníkom

Uvažujete o novej alebo plánujete renovovať Vašu starú kúpeľňu? S nami môže byť cesta k Vašej novej kúpeľni skutočným dobrodružstvom. Radi experimentujeme a vytvárame unikátne návrhy kúpeľňových riešení na mieru aj pre tých najnáročnejších zákazníkov.

Kde nás nájdete?

Výber vhodných kúpeľňových zostáv, obkladov, dlažby, sanity a ostatných doplnkov odporúčame konzultovať s odborným personálom priamo v našej predajni. Niekedy stačí len malá zmena farby, prípadne mozaiky na obkladoch alebo dlažbe a celý priestor doslova ožije alebo sa opticky zväčší. V našej ponuke nájdete široký sortiment značkového kúpeľného zariadenia, obkladov, dlažieb a iných doplnkov, pomocou ktorých dokážeme spoločne vytvoriť kúpeľňu podľa Vašich predstáv.

Pozrite si aktuálne katalógy.

Sila predstavivosti


Hovorí sa, že každý z nás sa môže stať majstrom vizualizácie. My sme sa touto myšlienkou inšpirovali a pripravili sme pre Vás možnosť pozrieť si dizajn novej kúpeľne ešte predtým, ako bude hotová. ZDARMA pre Vás pripravíme grafický návrh vizualizácie novej kúpeľne vo fotorealistickej podobe. To znamená, že miestnosť uvidíte tak, akoby už bola hotová a odfotená.

Pozrite si hotové vizualizácie.

Ku každému zákazníkovi vždy pristupujeme individuálne. Po spracovaní návrhu Vám pripravíme detailný finančný rozpočet spolu s kladačským plánom a technickou správou. Náš personál je odborne vyškolené a pripravený Vám poradiť s vytvorením riešenia, ktoré bude ušité na mieru a bude spĺňať všetky požiadavky pohodlia, luxusu, bezpečnosti a hygieny. Náš tím Vám je k dispozícii aj pri samotnej realizácii kúpeľňových riešení.

Pozrite si hotové realizácie.

V prípade akýchkoľvek otázok nás neváhajte kontaktovať.

hidden

Sme partnerom pre vaše trendové bývanie. StarDom – to sú najkrajšie kúpeľne v meste.

Showroom